Onze 'moeders' aan het woord

Wij kunnen je van alles vertellen over onze praktijk, ons team en onze werkwijze, maar uiteindelijk zeggen de ervaringen van andere “moeders” natuurlijk het meest. Lees hieronder over ervaringen van vrouwen die we hebben begeleid gedurende hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

De dames van de Swanneblom zijn kundig, betrokken, nuchter, geduldig en empathisch. Ze bieden naast uitstekende zorg, ook een luisterend oor. Ze zijn er voor je in elke fase van je zwangerschap en bevalling en laten ook daarna hun betrokkenheid zien.
Lees meer

Eline, Remco & Odin

2 februari 2021

De verloskundigen zijn alle drie fantastisch! Ik kijk na een jaar nog steeds terug op een mooie zwangerschap onder begeleiding van de Swanneblom en een prachtige bevalling!

Rosalie

1 oktober 2018

Professioneel en “met het hart op de juiste plek” begeleiding gehad bij de zwangerschappen en bevallingen van zoon en dochter (inmiddels alweer 4 en 2) gehad.

Rinskje

1 april 2018

Vanaf het begin super begeleiding gehad. Geen vraag was te “raar” om te stellen en alle 3 de dames hebben hart voor de zaak en dat merk je in alles wat ze doen. Bedankt voor de goede begeleiding, tot ziens op de terugkom ochtend, en wie weet zien we elkaar in de toekomst nog wel eens.

Corina

1 april 2017

Super goede begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamweek. Jullie zijn alle 3 hele kundige en betrokken verloskundigen! Bedankt voor de begeleiding en wellicht tot ziens op de terugkom ochtend.

Liesbeth

1 februari 2017

De leukste en fijne dames! Met een beetje humor zit je goed bij Swanneblom.

Judith

1 maart 2015