Onze 'moeders' aan het woord

Wij kunnen je van alles vertellen over onze praktijk, ons team en onze werkwijze, maar uiteindelijk zeggen de ervaringen van andere “moeders” natuurlijk het meest. Lees hieronder over ervaringen van vrouwen die we hebben begeleid gedurende hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Op 8 januari 2021 ben ik na een zwangerschap van bijna 42 weken bevallen van een kerngezonde dochter. Gedurende mijn zwangerschap ben ik deskundig begeleid door de verloskundigen van ‘De Swanneblom’. Het contact was vanaf het begin goed. Het is mij opgevallen dat alledrie de verloskundigen zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam zijn. Daarnaast hebben ze ook verstand van zaken. Ik heb mij nooit een nummer gevoeld of onbegrepen. Tijdens mijn bevalling stond Lysbeth mij bij en dankzij haar deskundigheid, rust en geduld heb ik een goede bevalling gehad.

Sophia

16 maart 2021

Ik ben erg tevreden over de Swanneblom.
Een enthousiast, betrokken en kundig team!

Ik vond het een fijne praktijk waar ze goed naar je luisteren en waar je goed begeleid wordt. Hartstikke bedankt allemaal!!

Jessica

De dames van de Swanneblom zijn kundig, betrokken, nuchter, geduldig en empathisch. Ze bieden naast uitstekende zorg, ook een luisterend oor. Ze zijn er voor je in elke fase van je zwangerschap en bevalling en laten ook daarna hun betrokkenheid zien.

Drie totaal verschillende dames, die elkaar als team versterken. Ze werken met veel passie en enthousiasme. Ook hun leuke praktijk in Wommels is een bezoekje waard. Al met al, zijn de verloskundigen van de Swanneblom een aanrader voor elk gezin dat een kindje verwacht.

Eline, Remco & Odin

2 februari 2021

De verloskundigen zijn alle drie fantastisch! Ik kijk na een jaar nog steeds terug op een mooie zwangerschap onder begeleiding van de Swanneblom en een prachtige bevalling!

Rosalie

1 oktober 2018