Onze 'moeders' aan het woord

Het klinkt misschien vreemd, maar je leefstijl en voeding tijdens de pre-conceptie periode dragen bij aan een gezonde zwangerschap. Door een goede voorbereiding al voordat je zwanger bent, kun je sommige problemen tijdens de zwangerschap voorkomen. Graag geven we je hier adviezen voor voeding en leefstijl voorafgaand aan de zwangerschap. Voor alle informatie m.b.t. voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap, klik hier.

Op 8 januari 2021 ben ik na een zwangerschap van bijna 42 weken bevallen van een kerngezonde dochter. Gedurende mijn zwangerschap ben ik deskundig begeleid door de verloskundigen van ‘De Swanneblom’. Het contact was vanaf het begin goed. Het is mij opgevallen dat alledrie de verloskundigen zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam zijn. Daarnaast hebben ze ook verstand van zaken. Ik heb mij nooit een nummer gevoeld of onbegrepen. Tijdens mijn bevalling stond Lysbeth mij bij en dankzij haar deskundigheid, rust en geduld heb ik een goede bevalling gehad.


Sophia

Ik ben erg tevreden over de Swanneblom.
Een enthousiast, betrokken en kundig team!

Ik vond het een fijne praktijk waar ze goed naar je luisteren en waar je goed begeleid wordt. Hartstikke bedankt allemaal!!


Jessica

De dames van de Swanneblom zijn kundig, betrokken, nuchter, geduldig en empathisch. Ze bieden naast uitstekende zorg, ook een luisterend oor. Ze zijn er voor je in elke fase van je zwangerschap en bevalling en laten ook daarna hun betrokkenheid zien.

Drie totaal verschillende dames, die elkaar als team versterken. Ze werken met veel passie en enthousiasme. Ook hun leuke praktijk in Wommels is een bezoekje waard. Al met al, zijn de verloskundigen van de Swanneblom een aanrader voor elk gezin dat een kindje verwacht.


Eline, Remco & Odin

De verloskundigen zijn alle drie fantastisch! Ik kijk na een jaar nog steeds terug op een mooie zwangerschap onder begeleiding van de Swanneblom en een prachtige bevalling!


Rosalie