Onze werkwijze

Wij bieden zorg op maat rondom de periode van het krijgen van jullie baby, een intense en zeer bijzondere periode, waarin er veel verandert voor jou en je partner. Wij hopen dat onze begeleiding, die aangepast wordt op jullie persoonlijke behoeften, kan bijdragen aan een mooie herinnering aan deze periode.

Als verloskundigen streven wij naar optimale zorg. Wij geloven in de kracht van het lichaam van de vrouw. We zetten de veiligheid van moeder en kind voorop. Daarbij waken we voor overbodig medisch ingrijpen. We kijken graag verder dan alleen de reguliere zorg, wij zetten extra in op persoonlijke coaching, één op één begeleiding en op onze extra specialisatie op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Wij vinden het belangrijk om jullie wensen en ideeën mee te nemen in het gehele proces van zwangerschap en bevalling.

Naast onze reguliere begeleiding en controles organiseren we ook 3 informatiebijeenkomsten over interessante onderwerpen die je extra voorbereiden op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarnaast hebben we iedere maand een inloopochtend voor alle nieuwe moeders met hun baby’s tot 1 jaar. We hebben verschillende spreekuurlocaties en houden één keer per week een avondspreekuur.

Image
Image
Image