Over ons

Verloskundigenpraktijk Swanneblom bestaat uit een klein team van 3 verloskundigen. We zitten alle 3 minimaal 10 jaar in het vak en zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date blijft. Laagdrempeligheid is voor ons erg belangrijk, als je ons belt krijg je altijd direct één van ons aan de lijn. We passen onze begeleiding aan op jullie persoonlijke wensen en we kijken graag verder dan alleen de reguliere zorg. Wij zetten extra in op persoonlijke coaching, één op één begeleiding en onze extra specialisatie op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. We hebben verschillende spreekuurlocaties en houden één keer per week een avondspreekuur. Daarnaast beschikken we over ons eigen echo centrum en bieden we diverse voorlichtingsavonden aan.


Direct je verloskundige
aan de lijn
Ervaren
verloskundigen
Orthomoleculaire
geneeskunde
Echo's in
de praktijk
Anticonceptie
spreekuur

Het team


Anne Marije - Swanneblom
Anne Marije
Sinds 2006 begeleid ik zwangere vrouwen en hun partners op weg naar het ouderschap. Elke situatie en elke geboorte is anders en dat maakt dit vak zo speciaal. Mijn overtuiging is dat elke zwangere op haar eigen lichaam kan vertrouwen en ik zie mijn rol daarin vooral als coach.

Lees meer

Janneke - Swanneblom
Janneke
Ik kijk graag samen naar jullie wensen om van de start van jullie gezin een mooie belevenis te maken. Denken in oplossingen helpt mij daarbij en ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en openheid tijdens mijn begeleiding.

Lees meer

Lysbeth - Swanneblom
Lysbeth
Na jaren als verpleegkundige op o.a. de kraamafdeling gewerkt te hebben, begon ik toch aan de opleiding verloskunde. Ik werk sinds 2006 als verloskundige en streven naar een zo breed mogelijke begeleiding blijft elke keer weer een mooie uitdaging.

Lees meer